logo

Spa Pedicure

Wellness is een combinatie van 'Well being`en 'Fitness'. Het woord wordt gebruikt als verzamelbegrip voor alles wat met ontspanning, genieten, rust en herstellen te maken heeft. Wellness gaat over je fit voelen, nieuwe energie krijgen en gelukkig zijn. Er wordt ook wel eens een holistische betekenis aangegeven.

 

Spa Pedicure

SpaRitual
SpaRitual is gebaseerd op de gedachte dat ieder mens op zekere momenten tijd voor zichzelf moet nemen. Tijd om lichaam en geest zichzelf te laten herstellen en weer in balans te komen.

In de drukte van alledag, nemen we nauwelijks de tijd om te ontspannen. Slow Beauty is de ervaring van het echt tot rust komen en ontspannen; genieten zonder tijdsdruk of hectiek. Het Slow Beauty concept omvat vier verschillende stadia. Ieder met een eigen kenmerkende geurbeleving en kleurstelling, zodat de Slow Beauty ervaring intens en optimaal beleefd wordt.

SpaRitual staat voor een milieubewuste wellness ervaring met ingrediënten die organisch zijn en natuurzuiver. Alle producten zijn 100% veganistisch, vrij van parabenen, parfum en synthetische kleurstoffen. SpaRitual bestaat uit; nagellakken, treatments voor de nagel(riemen) en heerlijke wellnessproducten voor handen, voeten en lichaam.

Spa Pedicure prijzen

Wellness verwenbehandeling, verzorgen nagels, nagelriemen, nagelplaat, voetpeeling, voetmassage, voetmasker, voetserum, voetcrème en het lakken van de nagels    €    79,50