logo

Pedicure (alleen mogelijk tijdens een huidverbeterende behandeling)

Naast de voetbehandeling, de adviezen over voetverzorging en de keuze van schoenen is het voorkomen van voetproblemen een van de belangrijkste taken van de pedicure.

 

Diamond microdermabrasie

De behandeling bestaat uit het verzorgen van de nagels en de nagelplaat, verwijderen van eelt en likdoorns en het behandelen van de ingegroeide nagel en schimmelnagels m.b.v. de Orthofex pedicuremotor met nattechniek. Iedere behandeling sluiten wij af met een korte voetmassage.

Schoonheidssalon Agnes voldoet aan de code voor de voetverzorging en daarmee aan alle wettelijke en branche eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden. KRP geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicures.


Wanneer gaat u naar een pedicure?

Het is raadzaam om enkele malen per jaar, ook als er geen voetklachten zijn, naar een professionele pedicure aangesloten bij ProVoet” te gaan.
Indien nodig adviseert de pedicure u naar een huisarts, een specialist en/of podotherapeut te gaan. Schoonheidssalon Agnes werkt samen met een podotherapeut. Zo hebben wij snel contact en wordt u doorverwezen indien nodig.

Online afspraak maken

Pedicure prijzen

Desinfecteren, verzorgen nagels en nagelplaat, verwijderen van eelt en likdoorns d.m.v. nattechniek pedicuremotor en korte voetmassage.     €    37,50