logo

Over Salon Agnes

18 jaar geleden startte ik als schoonheidsspecialiste vanuit huis, sinds 2008 in een bedrijfspand. In de afgelopen jaren heb ik een totaalconcept ontwikkeld voor uw huid op medisch niveau met zichtbare natuurlijke huidverbetering, in een persoonlijke en ontspannen sfeer. Door mijn gedrevenheid en de passie voor de huid werd ik in 2014 geheel onverwachts uitgekozen tijdens de Beauty Award tot de 3 beste schoonheidsspecialisten van Zuid Holland!

In 2015 heb ik mijn opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten afgerond en volg dan direct in 2016 de masterclasses voor “Medisch schoonheidsspecialiste”
Dit zorgt ervoor dat ik nu als medisch huidspecialist, dermatologische huidaandoeningen herken en behandelingen op medisch niveau geef.

Ik heb mij gespecialiseerd in huidverbeterende en huidverjongende behandelingen, het oplossen van huidproblemen, pedicure (diabetes/reuma en schimmeldiagnostiek) en ontharing.

Ik werk met de allerlaatste behandelmethodes en technieken. De Observ 520 maakt een uitgebreide huidanalyse en huidscan voor een goed op maat gemaakt behandelplan en huidadvies. Met de Observ 520 bekijken wij de gezichtshuid onder invloed van zes verschillende licht-modi en leggen dit vast in een huidanalyse dmv foto’s.
De Observ brengt in kaart wat het blote oog niet ziet!

Mijn Filosofie luidt: “Op een natuurlijke manier stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de huid”
Tijdens mijn behandelingen werk ik met natuurlijke producten, gebaseerd op de orthomoleculaire wetenschap en homeopathie. Hierbij is het belangrijk dat de ingrediënten veilig en van hoge kwaliteit zijn.
Ik stuur de huid aan op het versterken en weer in evenwicht brengen van de eigen afweer en het stimuleren van het eigen genezingsproces. Deze verhogen de weerstand van de huid en versterkt de natuurlijke huidfuncties. Hierdoor ontstaat zichtbare huidverbetering en bereikt u een gezonde, egale en rustige huid!

 

Agnes Hemnes

Missie: jij bent uniek!
Samenwerken aan zichtbare huidverbetering en het bereiken van een gezonde, egale en rustige huid.
Tijdens uw behandeling zorgen voor een optimaal gevoel van welzijn.
Mijn behandeling is pas geslaagd als u geheel ontspannen en stralend de salon verlaat.
Iedereen is uniek! Dit vraagt om een persoonlijke aanpak. Ik begeleid u hierbij van begin tot eind.

Mijn doel! Een totaalconcept op medisch niveau met zichtbare natuurlijke huidverbetering in een persoonlijke en ontspannen sfeer.

Ik wil alleen het beste voor onze huid!

Schoonheidssalon Agnes is gevestigd aan de Winkelhoeve 6 in Vlaardingen. De salon bevindt zich in een bedrijfspand met een duo-ruimte waar u met 2 personen tegelijk kan genieten van een duo –gezichtsbehandeling in verwarmde stoelen. Door de ligging is de salon goed bereikbaar en hoeft er voor het parkeren niet betaald te worden.

U bent hier uiteraard van harte welkom!
Graag tot ziens in onze salon.