logo

Over Agnes

Mijn naam is Agnes Hemmes, sinds 2000 ondernemer en schoonheidsspecialiste en sinds 2016 Medisch schoonheidsspecialiste.
Al snel begreep ik dat huidverbetering veel verder ging dan alleen behandelen en verzorgen. En dat als wij de huid willen verbeteren en verjongen wij in de diepte van de huid moeten zijn!
Hierdoor heb ik mij gespecialiseerd in huidverbeterende en huidverjongende behandelingen en het oplossen van huidproblemen.

Passie
Door mijn gedrevenheid en de passie voor de huid werd ik in 2014 geheel onverwachts uitgekozen tijdens de Beauty Award tot de 3 beste schoonheidsspecialisten van Zuid Holland!
In 2015 heb ik mijn opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten afgerond en in 2016 werd ik “Medisch schoonheidsspecialiste” Hierdoor herken ik dermatologische aandoeningen en geef ik behandelingen op medisch niveau.

Huidverbetering en verjonging
Voorafgaand aan uw behandeling breng ik in kaart wat uw huid nodig heeft en maak aan de hand van een huidanalyse met huidmeting en huidscan en foto’s een op maat gemaakt behandelplan en productadvies voor thuis.
Een goed huidverzorging gericht op uw huidtype en huidconditie is de eerste stap in het tegengaan van huidveroudering! (anti-aging)

Met effectieve behandelingen stimuleer ik het zelfgenezend vermogen van uw huid, hiermee verhoogt u de weerstand en versterken de natuurlijke huidfuncties. Producten met unieke huideigen werkstoffen geven u de mogelijkheid om echt uw huidprobleem op te lossen door de oorzaak aan te pakken!
Hierdoor ontstaat zichtbare huidverbetering en bereikt u een gezonde, egale en rustige huid!

 

Agnes Hemnes

Wat maakt mij uniek?
Iedereen is uniek! Dit vraagt om een persoonlijke aanpak.
Ik ga uit van uw wensen, samen met de nieuwste bewezen technieken en mijn passie voor de huid! Dit wil ik als vertrekpunt in zetten om ervoor te zorgen dat uw huid mooier, jonger, frisser, gezonder en stralender wordt! 

Ik wil alleen het beste voor onze huid!
Bent u klaar voor verbetering van uw huid? Maak dan nu een afspraak.