logo

De Observ huidverbeterende behandeling
Uw eerste kennismakingsbehandeling met Schoonheidssalon Agnes

Als u voor het eerst naar Schoonheidssalon Agnes komt voor een huidverbeterende/huidverjongende behandeling bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden met betrekking tot de behandeling van uw huid tijdens het intake gesprek.

Aan onze skinbar maken wij een uitgebreide huidanalyse en huidscan welke de basis vormen van een goed op maat gemaakt behandelplan en huidadvies. Met behulp van onze meest geavanceerde apparatuur: De Observ 520 bekijken wij de gezichtshuid onder invloed van zes verschillende licht-modi en leggen dit vast in een huidanalyse dmv foto’s.

 

Observ 520

Zo brengen wij in kaart wat het blote oog niet ziet!

Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De Observ 520 analyseert ook diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld. Zo krijgen wij een goed inzicht in de wensen van uw huid en uw huidconditie en zijn wij eventuele problemen in de toekomst voor.

Na het analyseren van de foto’s beoordelen wij de resultaten en bespreken deze met u.
Daarnaast bestuderen wij uw huid en meten de ph-waarde, het vocht en vetgehalte met de Skin analyzer.
Tijdens uw eerste Observ huidverbeterende behandeling maken wij kennis met uw huid en u kennis met onze werkwijze en huidverbeteringsproducten.


Na uw behandeling bespreken wij met u onze bevindingen en geven een persoonlijk huidverzorgingsadvies. U weet dan precies wat uw huid nodig heeft, hoe u de producten moet gebruiken en welke behandelingen en technieken het beste resultaat hebben om uw huid te verbeteren.

De Observ huidverbeterende behandeling ziet er als volgt uit:

  • Huidscan
  • Behandeling van 30 minuten
  • Huidverzorgingsadvies


Dit pakket heeft een waarde van € 99,-

Bent u nog nooit bij ons geweest?
Boek dan onze Observ 520 kennismakingsbehandeling en maak kennis met Schoonheidssalon Agnes!


Gratis huidscan en analyse


Een uitgebreide huidscan en analyse met de Observ 520 met daarbij een bijpassende gezichtsbehandeling, persoonlijk huidadvies en advies over geschikte behandelingen kost € 99,00.
Bij afname van min. 6 producten of bij een kuur is deze huidanalyse en eerste kennismakingsgezichtsbehandeling GRATIS

Maak hier online uw afspraak.

Wij investeren graag samen met u in uw huid!

Online afspraak maken