logo

Huidverbetering en verjonging

Er zijn drie manieren in de salon om uw huidconditie te verbeteren en drie om uw huid te verjongen.


Huidverbeterende behandelingen

De eerste keer begint uw behandeling met een intake-gesprek. Vooraf aan uw behandeling vindt een huidanalyse plaats en na uw behandeling maken wij voor u een huidverzorgingsadvies.

Intensive treatment
Reiniging, epileren, peeling, dieptereiniging, concentraat, gelaatsmassage, gezicht en oogmasker, verzorging mondcontouren, oog- en dagverzorging, Silk powder en lichte make-up.

 

 €    82,50

Acne behandeling*
Reiniging, hoornlaag verdunnen, oneffenheden als ontstekingen en comedonen verwijderen, gezicht en oogmasker, verzorging mondcontouren, oog-en dagverzorging. Toegevoegd kan worden Photon lichttherapie (huid en gemoed verbeteren)
*vergoeding via zorgverzekeraar mogelijk

 

€    82,50

Huidverjongende behandelingen

1. Microdermabrasie
Diamond Microdermabrasie is een veilige, pijnloze maar intensieve huidverbeterende behandeling waarbij steriele diamanten zachtjes de bovenste huidlagen verwijderen en een gecontroleerd vacuüm de doorbloeding stimuleert. Hierdoor ontstaat een natuurlijk huidverjongend proces waarbij de huidcellen worden gestimuleerd tot de aanmaak van elastine en collageen. Na de Diamond Microdermabrasie is de huid optimaal in staat om werkstoffen op te nemen.
“Geschikt voor vernieuwing en verbetering van de opperhuid en de opname capaciteit van de huid, met als doel een zachte, gladde en frisse uitstraling."

 

 €    117,50
 €    137,50

2. Epionce
Epionce peeling is een intensieve medische huidverbeterende behandeling ontwikkeld om het uiterlijk en textuur van de huid te verbeteren door het verhogen van de celvernieuwing en het stimuleren van de hydratatie. Salicylzuur verwijderd de bovenste huidlagen en appelzuur verbeterd de hydratatie aanzienlijk.
Hierdoor ontstaat een natuurlijk proces waarbij de huidcellen worden gestimuleerd tot de aanmaak van elastine en collageen. “Geschikt voor verjonging van de huid en tegen pigmentatie, acne en rosacea. Verbeterd de hydratatie en de huidstructuur”

 

 €    107,50
 €    137,50

3. Metatherapy
Metatherapy is een intensieve medische huidverjongende behandeling ontwikkeld om
bepaalde gezichtszones, hals, decolleté en zelfs heel gericht op individuele rimpels of littekens te behandelen door met speciale ultra dunne naaldjes hele kleine onzichtbare microperforaties in de huid te maken. Hierdoor wordt de huid geactiveerd tot het aanmaken van nieuw collageen en elastine, welke zorgen voor verjonging van de huid. Na deze stimulatie hebben wij rechtstreeks toegang tot de diepere huidlagen, hierdoor kunnen wij actieve werkzame stoffen in de vorm van subjectables direct op de juiste plek in de huid brengen.
Subjectables ondersteunen de natuurlijke celregeneratie van de huid en zorgen voor een zeer specifieke en gerichte behandelingen van uw huid, afhankelijk van uw huidtype en het doel van de behandeling.
Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt. “Geschikt voor verjonging van de ouder wordende huid en voor het behouden van de jonge huid”

 

 €    97,50
 €    127,50

Online afspraak maken