logo

Huidverbetering en verjonging

Er zijn verschillende manieren in de salon om uw huidconditie te verbeteren en drie om uw huid te verjongen.


Huidverbeterende behandelingen

De eerste keer begint uw behandeling met een intake-gesprek. Vooraf aan uw behandeling vindt een huidanalyse plaats en na uw behandeling maken wij voor u een huidverbeteringsadvies.

Intensive treatment
Reiniging, epileren, peeling, dieptereiniging, concentraat, gelaatsmassage, gezicht, hals en oogmasker, verzorging mondcontouren, oog- en dagverzorging, Silk power en lichte make-up.

 

€    85,00

Acne behandeling*
Reiniging, hoornlaag verdunnen, oneffenheden als ontstekingen en comedonen verwijderen, gezicht en oogmasker, verzorging mondcontouren, oog-en dagverzorging. Toegevoegd kan worden Photon lichttherapie (huid en gemoed verbeteren)
*vergoeding via zorgverzekeraar mogelijk

 

€    85,00

Aanvullende behandelingen (alleen mogelijk tijdens een huidverbeterende behandeling)

 

 

Huidverbetering

Huidverjongende behandelingen

1. NANO-dermabrasie
Een veilige, intensieve, huidverbeterende behandeling waarbij dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijdert worden en een gecontroleerd vacuüm de doorbloeding stimuleert. Hierdoor ontstaat een natuurlijk huidvernieuwend proces en is de huid optimaal in staat om werkstoffen op te nemen.
"geschikt voor vernieuwing en verbetering van de opperhuid en de opname capaciteit van de huid, met als doel een zachte, gladde en frisse uitstraling".

 

 
Gelaat    €    99,00
Gelaat, hals en decolleté    €  125,00
   
Kuur 6 behandelingen
Gelaat*    €  595,00
Gelaat, hals en decolleté*    €  749,00
* inclusief een huidverbeteringsset van Chris Farrell    
     

2. Epionce
Een intensieve, medische, huidverbeterende behandeling ontwikkeld om het uiterlijk en textuur van de huid te verbeteren door het verhogen van de celvernieuwing en het stimuleren van de hydratatie. Salicylzuur verwijdert enkele huidlagen en appelzuur verbetert de hydratatie van uw huid. Hierdoor ontstaat een huidvernieuwend proces.
“verbetert de hydratatie en de huidstructuur, tegen pigmentatie, acne en rosacea, geschikt voor verjonging van de huid”.

 

 

Gelaat    €    99,00
Gelaat, hals en decolleté    €  125,00
   
Kuur 6 behandelingen
Gelaat*    €  595,00
Gelaat, hals en decolleté*    €  749,00
*inclusief een huidverbeteringsset van Epionce    
     

3. Microneedling
Een intensieve, medische, huidverjongende behandeling ontwikkeld om op een effectieve manier fijne lijntjes en rimpels op een natuurlijke manier aan te pakken, maar ook littekens, pigment en striae. Door met speciale ultra dunne naaldjes hele kleine onzichtbare microperforaties in de huid te maken, wordt de huid geactiveerd tot het aanmaken van nieuw collageen en elastine, welke zorgen voor verjonging van de huid.
Actieve werkzame stoffen afhankelijk van uw huidtype en het doel van uw behandeling worden na deze stimulatie direct in de diepere huidlagen gebracht. Deze ondersteunen de natuurlijke celregeneratie van de huid en zorgen voor een zeer specifieke en gerichte aanpak van uw huidprobleem.

Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.
“geschikt voor verjonging van de ouder wordende huid en voor het behouden van de jonge huid”.

 

 

Zone of litteken     €    35,00
Gelaat    €    99,00
Gelaat, hals en decolleté     €  125,00
   
Kuur 6 behandelingen
Zone of litteken*    €  209,00
Gelaat*    €  595,00
Gelaat, hals en decolleté**    €  749,00
*inclusief een huidverbeteringsset van Chris Farrell    
**inclusief een serum 12ml van Chris Farrell    

Online afspraak maken