logo

Gelegenheidsmake-up

Mooi opgemaakt naar een bruiloft, een spetterend feest of een fotoshoot? Of eens iemand verrassen met een metamorfose?

De kracht van visagie schuilt in de persoon en haar persoonlijkheid!

Door middel van make-up benadruk ik uw sterkste punten. Uw make-up wordt geheel aangepast aan de gelegenheid en kleding waarvoor deze bestemd is. U wordt voorzien van make-up tips en er is ruimte om uw make-up en beauty vragen te beantwoorden. U zal dit terug zien in een make-up die bij u past!

 

Dermatude Metatherapy – rimpelreductie therapy

Bruidsmake-up

Op deze dag wilt u er op uw allermooist uitzien! De dag ontspannen beginnen, heerlijk relaxt op locatie, omgetoverd worden tot een prachtige bruid. Ik help u daar graag bij. Een prachtige trouwjurk, een goede fotograaf; professioneel aangebrachte make-up maakt het plaatje compleet.
Rekening houdend met uw trouwjurk, het boeket en de accessoires zorg ik ervoor dat alles een mooi geheel wordt.
John van G make-up is van hoogwaardige kwaliteit zodat dit gegarandeerd de hele dag perfect blijft zitten!

Proef make-up

Om er zeker van te zijn dat de make-up op de grote dag naar wens is, maken wij eerst een afspraak voor een proef-make-up. Samen bekijken wij wat voor u de mooiste bruidsmake-up is. Zodra u tevreden bent met het resultaat, leggen wij de gebruikte materialen vast op een make-up advieskaart van John van G. Dit zodat u er de dag zelf net zo stralend uitziet!

Natuurlijk verzorg ik ook voor de gasten zoals (schoon)moeder, (schoon)zussen of vriendinnen graag de make-up.
Indien gewenst kom ik bij u op locatie, u zult begrijpen dat er dan naast onderstaande tarieven, reis- en parkeerkosten en evt reistijd berekend wordt.

Tip: Zorg ervoor dat u uw wenkbrauwen voor de visagie goed epileert en/of waxt. Tevens hebben wij hiervoor ook mogelijkheden in onze schoonheidssalon. Vermeld dit vooraf bij uw reservering indien u hier gebruik van wilt maken.

Make-up prijzen

Gelegenheidsmake-up, 30 minuten per behandeling  €   38,50
Proef- en officiële bruidsmake-up per behandeling  €  122,50