logo

Epileren / verven (alleen mogelijk tijdens een huidverbeterende behandeling)

Epileren
Uw wenkbrauwen geven uw gezicht uitdrukking en uitstraling.
Wij kiezen met u de perfecte vorm van uw wenkbrauw en kijken daarbij naar de vorm van uw gezicht. De overtollige haartjes verwijderen we door ze te epileren of te harsen. Daarmee heeft u direct het gewenste resultaat.
Haartjes die geëpileerd of geharst zijn, blijven ongeveer 3 weken weg. Regelmatig ‘onderhoud’ is dus wel noodzakelijk. Indien gewenst epileren wij uw wenkbrauwen tijdens uw gezichtsbehandeling. Zo houden wij uw wenkbrauwen perfect in vorm.

Wimpers verven
Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige haren geverfd worden en zichtbaarder zijn waardoor de wimpers er voller en de ogen er sprekender uitzien.
Op geverfde wimpers kan mascara worden gebruikt. Voor mensen met gevoelige ogen is het wimperverven een uitkomst want u hoeft geen mascara meer te gebruiken.
Voor een mooie oogopslag met donkere wimpers is het ideaal om de wimpers te laten verven.

Wenkbrauwen verven
Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Voor mensen met weinig sprekende wenkbrauwen is verven een uitkomst. Na het verven is het advies om de wenkbrauwen te epileren zodat de wenkbrauwen dan lange tijd duidelijker zichtbaar zijn en een mooie vorm hebben. Iets dat het gezicht al snel een verzorgd uiterlijk geeft.

Hoe lang heb ik er plezier van?
Wimper- en wenkbrauwharen worden geleidelijk om de 4 weken vervangen door nieuwe haren. Dit proces zorgt ervoor dat na ongeveer 5 weken de haren toe zijn aan een nieuwe verfbehandeling.

Online afspraak maken

Epileren / verven prijzen

Verven    
   
Verven wimpers of wenkbrauwen   €    19,50
Verven wimpers en wenkbrauwen  €    32,50