logo

Beauty Award

Schoonheidssalon Agnes behoort tot de 3 BESTE schoonheidsspecialisten van Regio Zuid Nederland

Beauty AwardDe Beauty Award is dé Oscar-uitreiking in de professionele beautybranche. Salons en schoonheidsspecialisten kunnen deze felbegeerde Award winnen als ze de vakjury overtuigen van hun kennis en vaardigheden. Dit jaar waren er weer veel kwalitatief hoogwaardige inzendingen en deze volgen allen het circuit van drie nominatierondes, te weten een beoordeling door de vakjury op business, PR & marketing, opleidingen, commerciële vaardigheden, social media en vakinhoudelijke kennis.

Met nog maar twee weken te gaan voor de deadline van inschrijven voor de Beauty Award 2014, besloot ik mee te doen. Al mijn tijd en energie ging naar het maken van de presentatie. Een inleidende motivatie van 500 woorden en drie pagina’s met antwoorden op de vragen weerhielden mij er niet van om er voor te gaan! Ik weet zelf wat voor kwaliteit ik lever, maar je bent toch benieuwd hoe de vakjury daarover denkt.

De tweede nominatieronde is een bezoek van een Mystery Guest die beoordeelt op kwaliteit van de behandeling, service, hygiëne en klantvriendelijkheid.

Wat was ik trots toen de mystery guest van de organisatie mij een bezoekje bracht. Mijn Mystery guest, Cilly Hardeman met een eigen praktijk in schoonheidsverzorging was zeer tevreden over de kwaliteit van mijn behandeling, service, hygiene en klantvriendelijkheid. Ik kan je zeggen dat doet je goed! Het leuke was dat een van mijn vaste klanten haar nog meegaf dat de producten geweldig zijn en de behandelingen heerlijk!

\

Gefeliciteerd! Je bent genomineerd!

Op maandag 9 december kwam er in mijn mailbox het verlossende woord! Een nominatie in de wacht slepen is al een prestatie op zich! Maar voor mij is de nominatie dan ook een kroon op mijn werk! En dan...? Dan wil je iedereen laten weten hoe trots je bent dat jij genomineerd bent.

Bekijk ook het filmpje gemaakt in Schoonheidssalon Agnes voor de Beauty Award Publieksprijs 2014.

Ik heb een interview op omroep Vlaardingen (radio) gegeven en heb deze op social media geplaatst. Ik ben geïnterviewd door het vakblad de Schoonheidsspecialist. Zelfs de krant had al over ons geschreven.

Klik op het icoontje om het radio interview te beluisteren

Wat ik ook erg leuk vind is de samenwerking met mijn leveranciers. Om alles goed te presenteren voor de film op woensdag 8 januari hebben ze allemaal hun best gedaan!

Ik heb mijn klanten door middel van mailing, acties en social media laten weten dat ik genomineerd ben. In januari upgraden wij bijvoorbeeld alle gezichtsbehandelingen naar een luxere behandeling.

Op 13 januari heb ik een interview gehad met de vakjury in Utrecht bij Restaurant “zuiver”.

De jury van de Beauty Award 2014 bestaat uit een deskundig team, namelijk:


Yvon Drop - Juryvoorzitter, trainer / coach sales & personeel, eigenaar Explique
Valerie Ooft - Senior accountmanager bij Sanoma Media
Lorraine Vesterink - ondernemer en business coach voor ondernemers. Eigenaar De Unieke Ondernemer
Lies Wermers - Schoonheidsspecialist en bestuurslid ANBOS
Monique Lindeboom - Online specialist en eigenaar van BeautyJournaal

Spannend was het, we hebben een leuk gesprek gehad, interessante vragen beantwoord, en de 20 minuten vlogen voorbij. Daarna nog even gesproken met de andere genomineerden.

Spannend...

Maandag 10 maart 2014

Maandag 10 maart was de uitreiking van de Beauty Award 2014. De winnaars van de prestigieuze Beauty Award werden bekend gemaakt in studio 21 te Hilversum. Ruim 400 gasten onder wie veel pers en bekende Nederlanders waren getuige van de spetterende finale voor de 5 e editie van de Beauty Award. De feestelijke award zat boordevol verrassingen, culinair genot, entertainment en werd gepresenteerd door Froukje de Both.

Beauty Award

Agnes Hemmes, eigenaresse van Schoonheidssalon Agnes heeft de gedeelde 2e plaats behaald als beste Schoonheidsspecialiste van 2014 Regio Zuid. En de eerste plaats in Vlaardingen!

Het jury rapport luidt: Ambitieus, verzorgd, vriendelijk. Communiceert persoonlijk en correct naar klanten toe. Schoonheidsspecialist is bezig met visie, staat open voor groei en werkt vanuit haar hart. Yes! Wat zijn wij trots op deze prestatie.

De reacties stromen binnen “ik heb al ontzettende veel telefoontjes, smsjes, mailtjes en bloemen gekregen. Ik laat alles op me afkomen en geniet er vooral van.

  • “Schoonheidsspecialiste is een professioneel beroep”
  • "Huidverbetering staat voorop!"
  • "Maar het fysieke, emotionele en mentale moet met elkaar in balans zijn wil je optimaal stralend en ontspannen de salon verlaten."

Beauty Award

Iedereen bedankt voor de ondersteuning en support! U bent bij ons in goede handen.