logo

NANO-dermabrasie

Nano dermabrasie is een veilige huidverbeterende behandeling waarbij met behulp van NANO-technologie dode huidcellen van de bovenste huidlaag worden verwijderd zonder de huid te beschadigen.
Dit stimuleert de doorbloeding van de huid en versnelt het natuurlijke proces van celvernieuwing.

Tijdens de NANO-dermabrasie behandeling zorgt een aan het huidtype aangepast serum voor een betere opname van huidverbeterende werkstoffen.
NANO-dermabrasie is een krachtige oppepper voor de huid, het polijst snel en effectief de huid, je voelt direct na de behandeling het verschil. Uw huid zal verfijnen en krijgt een zachte, frisse en gladde uitstraling.

 

NANO-dermabrasie

NANO-dermabrasie kan worden toegepast voor: 

 • als intensieve reiniging voor ieder huidtype
 • stimulatie celvenieuwing
 • droge, ruwe huid
 • circulatie problemen (doorbloeding)
 • vermoeide, grauwe huid
 • rokershuid
 • zonbeschadigde huid
 • acne  
 • littekens, striae
 • onzuivere huid, rest-acne

NANO-dermabrasie is niet geschikt voor mensen met een van de volgende condities:

 • ontstoken of Actieve eczeem
 • huiduitslag
 • huidontsteking (dermatitis)
 • actieve acne
 • ultra gevoelige huid
 • meerdere gezwollen haarvaatjes
 • zwangerschap
 • huidkanker
 • rosacea of heftige couperose (zichtbaar gebroken adertjes)
 • onstabiele diabetes
 • auto-immuunafwijkingen
 • door virussen veroorzaakte laesies, herpes simplex, gordelroos
 • de zonverbrande huid
 • pacemaker

 

NANO-dermabrasie behandeling

Vooraf aan de behandeling
Wij beginnen uw NANO-dermabrasie behandeling met een intake gesprek. Samen bespreken wij uw medische gegevens en de behandeling.
Vooraf aan een specialistische behandeling tekent u het informed consent, hiermee geeft u mij als medisch schoonheidsspecialiste toestemming om de NANO-dermabrasie uit te voeren.

Waaruit bestaat de behandeling?
Voordat wij starten met de NANO-dermabrasie behandeling maken wij een huidanalyse.
Hierdoor weten wij precies hoe uw huid ervoor staat, wat uw huid nodig heeft en hoe wij u na de behandeling kunnen adviseren in uw thuisbehandeling.
Na een grondige reiniging van uw huid kan de NANO-dermabrasie behandeling beginnen. Tijdens de behandeling gaat de Enterpen zachtjes over de huid, u voelt een gecontroleerd vacuüm met daarbij een uiterst licht schurend gevoel. Als de bovenste huidlaag verwijderd is voelt de huid zacht, glad en gezond aan, deze is nu prima in staat om werkstoffen op te nemen. Tijdens de behandeling sluizen wij een hoogwaardig serum dieper de huid in. Dit samen met het vliesmasker, zorgt voor een optimale opname van werkstoffen. Tot slot verzorgen wij uw huid met een aan uw huidtype aangepast masker, voedende dag en oogcrème en sluiten wij de behandeling af met een beschermende Sun-block.

 

NANO-dermabrasie

Ondervind ik ongemak tijdens de behandeling?
NANO-dermabrasie is een pijnloze maar intensieve peeling van de bovenste huidlaag, de huid blijft in tact. Tijdens en na de behandeling kan de huid een prikkelend, tintelend of warm gevoel ervaren. Door klanten wordt dit vaak als prettig ervaren.

Na de behandeling.
Direct na de behandeling kan de huid enige roodheid vertonen net als wanneer u iets te lang in de zon heeft gezeten. Uw huid wordt in versneld tempo vernieuwd, dit kunt u ervaren door schilfering.
Nu uw huid ontvankelijker is voor allerlei werkstoffen is het advies om uw huid thuis te verbeteren met speciale huidverbeteringsproducten, hierdoor stimuleert u het herstelproces, verbeterd u uw huid en ervaart u een optimaal resultaat. Drink voldoende water per dag.

Wat mag u NIET doen voor de behandeling?
Gebruik geen alcohol, drugs of paracetamol, deze verdunnen het bloed en u kunt onder invloed niet de juiste keuze voor uw huid maken. Heeft u een permanente make-up behandeling gehad laat deze dan eerst genezen voordat u de NANO-dermabrasie behandeling ondergaat.

Wat mag u NIET doen na de behandeling?
Gebruik op de dag van de behandeling geen make-up.
Wij adviseren u om na de NANO-dermabrasie behandeling enkele dagen de zon, zonnebank en sauna te vermijden. De huid is gevoeliger voor UV-straling omdat er een dun laagje van de huid afgehaald is en moet daarom extra goed worden beschermd! Het is raadzaam beschermingsfactor Top-Sun 50 (Sunblock) dagelijks te gebruiken! Gebruik geen producten met minerale oliën.

Wanneer worden de resultaten zichtbaar?
U zult direct na de eerste behandeling al verbeteringen in de structuur en het uiterlijk van uw huid opmerken.
Een effectief en duurzaam resultaat wordt bereikt door een aantal NANO-dermabrasie behandelingen in kuur vorm te ondergaan hierdoor zal de conditie van de huid aanzienlijk verbeteren. (1 x in de 14 dagen)
Het resultaat is natuurlijk mede afhankelijk van het regeneratievermogen (herstellen) van de huid en van de manier waarop de huid thuis dagelijks verzorgd wordt.

Zijn er na een kuur nog vervolgbehandelingen nodig?
Als het gewenste resultaat bereikt is wordt sterk aangeraden om regelmatig een periodieke onderhoudsbehandeling te plannen om het resultaat te behouden.
Uiteraard is het ook dan belangrijk om thuis de huidverbeteringsproducten te gebruiken voor een optimaal en langdurig resultaat.

Worden de NANO-dermabrasie behandelingen vergoed door de zorgverzekeraars?
Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar. Bij diverse indicaties is namelijk een vergoeding mogelijk. Dit verschilt echter wel per zorgverzekeraar en per polis.

Online afspraak maken

NANO-dermabrasie prijzen

Vooraf aan uw eerste behandeling vindt een uitgebreide huidscan en huidanalyse plaats, deze vormen de basis van een goed op maat gemaakt behandelplan en huidverbeteringsadvies

Tijdens de uitgebreide analyse van uw huid brengen wij in kaart wat het blote oog niet ziet. Met de Observ 520 bekijken wij de gezichtshuid onder invloed van zes verschillende licht-modi en leggen dit vast in een huidanalyse dmv foto’s. Met de Skinanalyzer meten wij de conditie van uw huid dmv de pH-waarde, het vocht en het vetgehalte.

Aan de hand van deze analyse maken wij een op maat gemaakt behandelplan en productadvies voor thuis. U weet dan precies wat uw huid nodig heeft!

     
Huidscan Observ520 en huidanalyse skinanalyzer      
   
Los    €    45,00
Gelaat    €    99,00
Gelaat, hals en decolleté    €  125,00
   
Kuur 6 behandelingen
Gelaat*    €  595,00
Gelaat, hals en decolleté*    €  749,00
* inclusief een huidverbeteringsset van Chris Farrell    
   
Het is mogelijk om in een kuur huidverjongende behandelingen te combineren.