logo

Diamond Microdermabrasie

"Geschikt voor vernieuwing en verbetering van de opperhuid en de opname capaciteit van de huid, met als doel een zachte, gladde en frisse uitstraling".

Hoe werkt Diamond Microdermabrasie?
Diamond Microdermabrasie is een veilige, intensieve, huidverbeterende behandeling waarbij steriele diamanten zachtjes de bovenste huidlaag verwijderd en een gecontroleerd vacuüm de doorbloeding stimuleert.
Hierdoor ontstaat een natuurlijk huidvernieuwend proces. Hierna is de huid optimaal in staat om werkstoffen op te nemen. Dit vernieuwt de huid en verbeterd de opnamecapaciteit van uw huid. U krijgt een zachte, gladde en frisse uitstraling.

Na de Diamond Microdermabrsie is de huid optimaal in staat om werkstoffen op te nemen. Tijdens de Ultrasound behandeling wordt met het vliesmasker een hoogwaardig serum dieper in de huid gebracht. Tot slot verzorgen wij uw huid met een aan uw huidtype aangepast masker, voedende dag en oogcrème en sluiten wij de behandeling af met een beschermende sunblock.

 

Diamond microdermabrasie

Diamond microdermabrasie kan worden toegepast voor: 

 • als intensieve reiniging voor ieder huidtype
 • verbeteren van de elasticiteit van de huid (ouder wordende huid)
 • verkleint de poriën
 • fijne lijntjes
 • droge en ruwe huid
 • vermoeide huid
 • rokershuid
 • zonbeschadigde huid
 • acne
 • littekens, striae
 • onzuivere huid
 • hyperpigmentatie
 • pigmentvlekjes e.d.
 • onregelmatigheden
 • ouderdomsvlekken

Vooraf aan de behandeling
Vooraf bespreken wij de Diamond Microdermabrasie behandeling. Tijdens uw intake-gesprek bespreken wij uw medische gegevens en aan de hand van uw huidanalyse stellen wij een behandelplan op. Hierdoor weten wij precies hoe uw huid ervoor staat, wat uw huid nodig heeft en hoe wij u na de behandeling kunnen adviseren in uw thuisbehandeling.
Vooraf aan een specialistische behandeling tekent u het informed consent, hiermee geeft u mij als medisch schoonheidsspecialiste toestemming om de Diamond microdermabrasie uit te voeren en u kennis heeft genomen van onze adviezen en aandachtspunten. Na een grondige reining van uw huid kan de Diamond microdermabrasie behandeling beginnen

Na de behandeling 
De huid vertoont een gezonde en roze kleur alsof u in de zon heeft gezeten. Na de peeling kan de huid gedurende 1 à 2 dagen een lichte irritatie of roodheid vertonen. Uw huid wordt in versneld tempo vernieuwd, dit kunt u tot een week na de behandeling ervaren door schilfering.
Indien gewenst is het makkelijk te verhelpen met de juiste verzorging en een lichte make-up. Nu uw huid ontvankelijker is voor allerlei werkstoffen adviseren wij voor een optimaal resultaat uw huid thuis te verzorgen met speciale huidverbeteringsproducten, hierdoor stimuleert u het herstelproces en ervaart u een aanzienlijke verbetering van uw huid. Wij geven u een persoonlijk huidverbeteringssadvies.

 

Diamond microdermabrasie

Wat mag u NIET doen voor de behandeling?
Gebruik geen alcohol, drugs of paracetamol, deze verdunnen het bloed en u kunt onder invloed niet de juiste keuze voor uw huid maken. Heeft u een permanente make-up behandeling gehad laat deze dan eerst genezen voordat u de Diamond microdermabrasie behandeling ondergaat.

Wat mag u NIET doen na de behandeling?
Gebruik op de dag van de behandeling geen make-up.
Wij adviseren u om na de Diamond microdermabrasie behandeling enkele dagen de zon, zonnebank en sauna te vermijden. De huid is gevoeliger voor UV-straling omdat er een dun laagje van de huid is verwijderd en deze moet daarom extra goed worden beschermd! Het is raadzaam beschermingsfactor Top-Sun 50 (Sunblock) dagelijks te gebruiken! Gebruik geen producten met minerale oliën.

Wanneer worden de resultaten zichtbaar?
Na uw eerste diamond microdermabrasie behandeling wordt meteen een zachte, gladde en frisse uitstraling ervaren. U merkt direct verbetering in de structuur en het uiterlijk van uw huid.
Een effectief en duurzaam resultaat wordt bereikt door een aantal Diamond microdermabrasie behandelingen in kuur vorm te ondergaan (6 tot 10 behandelingen) hierdoor zal de conditie van de huid aanzienlijk verbeteren (1 x in de 14 dagen).

Een aantal losse behandelingen werken als oppepper voor de huid. Na het bereiken van het gewenste resultaat, raden wij u aan om regelmatig een periodieke onderhoudsbehandeling te plannen om het resultaat te behouden (1x per 4-5 weken).
Het resultaat is afhankelijk van het regeneratievermogen (herstellen) van de huid en van de manier waarop u de huid thuis dagelijks verzorgt.

Vergoeding door zorgverzekeraars?
Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar. Bij diverse indicaties is namelijk een vergoeding mogelijk. Dit verschilt echter wel per zorgverzekeraar en polis.

Online afspraak maken

Microdermabrasie prijzen

De eerste keer begint uw behandeling met een intake-gesprek. Vooraf aan uw behandeling vindt een huidscan en analyse plaats en na uw behandeling maken wij voor u een huidverzorgingsadvies.

     
Huidscan Observ 520 en huidanalyse skin analyzer*    €    49,50
*gratis bij aankoop van 3 producten uit onze huidverbeteringslijn  
   
Diamond Microdermabrasie los, 15 minuten per behandeling  €    42,50
Diamond Microdermabrasie 5 in 1 behandeling gelaat, 45 minuten per behandeling  €  117,50
Diamond Microdermabrasie 5 in 1 behandeling gelaat en decolleté, 60 minuten per behandeling  €  137,50
   
Kuur*
6 behandelingen (gelaat) per kuur  €  705,00
6 behandelingen (gelaat en decolleté) per kuur  €  825,00
* inclusief een huidverbeteringsset van Chris Farrell    
Diamond Microdermabrasie is ook mogelijk bij een gezichtsbehandeling.  
 
Extra opties tijdens behandeling    
Photon Lichttherapie (huid en gemoed verbeteren)    €     9,50
Ultrasound (cellen rangschikken en insluizen van werkstoffen)    €    18,50