logo

Chris Farrell (gezichts- en lichaamsverzorging)

De sterke werking van dit medische cosmeticamerk ligt in de methode van Chris Farrell die gebaseerd is op de kennis van dermatologie, homeopathie en de orthomoleculaire wetenschap. 

De Filosofie luidt: “Op een natuurlijke manier stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de huid”
Natuurlijke producten versterken de natuurlijke huidfuncties en verhogen de weerstand van de huid. Gebaseerd op de orthomoleculaire wetenschap en homeopathie sturen wij de huid aan op het versterken en weer in evenwicht brengen van de eigen afweer en het stimuleren van het eigen genezingsproces. 

Chris Farrell-Cosmetics is een “ervaringscosmetica”. 
De intense werkwijze zorgt ervoor dat jij direct verbetering aan jouw huid ervaart. Ook jouw thuisverzorging is een beleving! Dit fysiologisch concept bestrijd niet alleen de symptomen maar geven jou de mogelijkheid de oorzaak van jouw huidprobleem aan te pakken. Zo zijn de producten van Chris Farrell dus écht in staat om huidproblemen op te lossen. Zo wordt ook jouw thuisverzorging een beleving!

De emulsies bevatten huideigen bestanddelen en zijn vrij van conserveringsmiddelen en al meer dan 50 jaar wordt gewerkt zonder minerale oliën en vetten zoals paraffine. Het nadeel van paraffine is namelijk dat het de huid afsluit, vocht onttrekt en de huid blokkeert. Hierdoor kunnen er geen werkstoffen in de huid en afvalstoffen er niet uit.

De ontwikkeling, productie en toepassing zijn vanaf het begin in eigen hand van Chris Farrell. Het spreekt vanzelf dat bij de ontwikkeling van nieuwe producten dé werkzaam- én verdraagzaamheid voorop staan. Hierbij is het belangrijk dat de ingrediënten veilig en van hoge kwaliteit zijn. Deze continuïteit is de garantie van uitzonderlijke kwaliteitsproducten die uniek zijn. 

 

Chris Farrel

Schoonheidssalon Agnes werkt met verschillende lijnen van Chris Farrell. Deze versterken de natuurlijke huidfuncties en verhogen de weerstand van de huid.

  • Basic-lijn heeft voor ieder huidtype de juiste huidverzorging.
  • Mineral Therapy-lijn voor een vette, vale en vochtarme huid.
  • Elimination-lijn voorkomt vroegtijdige huidveroudering. Verhoogt de elasticiteit en spankracht van de huid die geleidelijk dunner wordt.
  • Seperates-lijn wordt ingezet bij een vochtarme, dunner en ouder wordende huid. Deze verliest zijn spankracht en flexibiliteit. Deze lijn zorgt voor verbetering van het huidreliëf, vermindering van rimpels en kalmeert de huid bij jeuk.

Deze producten worden niet op dieren getest.

Ons doel is zichtbare huidverbetering en het bereiken van een gezonde, egale en rustige huid.

Bestel